kek
mbpzhr 2018
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Vitia shënon “Ditët e Diasporës” më 1 dhe 2 gusht

Vitia shënon “Ditët e Diasporës” më 1 dhe 2 gusht

Me rastin e manifestimeve që mbahen në kuadër të “Ditëve të Diasporës” nën përkujdesjen e kryetarit të komunës së Vitisë Sokol Haliti, do të zhvillohen një varg aktivitetesh të ndryshme që i dedikohen mërgatës të komunës së Vitisë. Janë këto ngjarjet që do të karakterizojnë Vitinë për gjatë dy ditëve të ardhshme, më 1 dhe 2 gusht.

Kontrolloni gjithashtu

U mbajt mbledhja e njëmbëdhjetë e rregullt e Komitetit për Politikë dhe Financa në Komunën e Rahovecit

Nën kryesimin e kryesuesit të Komitetit për Politikë dhe Financa në komunën e Rahovecit Afrim ...