Vlora Çitaku

Vlora Çitaku: Është e neveritshme se si OKB-ja po shndërrohet në teatër për t’i mundësuar Serbisë përsëritjen e gënjeshtrave

Ambasadorja e Republikës së Kosovës në Amerikë, Vlora Çitaku, ka thënë se sot në Këshillin e Sigurimit të Organizatës së Kombeve të Bashkuara do të mbahet një seancë koti, të cilën e ka kërkuar Serbia për të diskutuar për Kosovën. Ajo ka nënvizuar  se është e neveritshme se si  Këshilli i Sigurimit po shndërrohet në teatër për t’i mundësuar Serbisë përsëritjen e gënjeshtrave.  Këshilli i Sigurimit po shndërrohet në teatër ku i mundësohet Serbisë të përsërisë gënjeshtra në të cilat nuk beson as vet”, ka shkruar ambasadorja, Çitaku.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Komunitetet janë pasuri për Kosovën, i dimë sfidat që ekzistojnë për bashkëqytetarët tonë romë, ashkali dhe egjiptianë

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon dhe përçmon opozitën për zgjedhjet e ardhshme

Kryeministri i Kosovës dhe kryetar i Vetëvendosjes, Albin Kurti, sfidon opozitën për zgjedhjet e ardhshme. …