MIT KS
Fillimi / Njoftime / 21 vjet nga rënia heroike e dëshmorëve të kombit Hajrush Elezaj dhe Feriz Blakaj në Lubozhdë të Burimit
21 vjet nga rënia heroike e dëshmorëve të kombit Hajrush Elezaj dhe Feriz Blakaj në Lubozhdë të Burimit

21 vjet nga rënia heroike e dëshmorëve të kombit Hajrush Elezaj dhe Feriz Blakaj në Lubozhdë të Burimit

Sot me datë 28.05.2020 bëhen 21 vite nga rënia heroike e dëshmorëve të kombit Hajrush Elezaj dhe Feriz Blakaj ushtarë të të Brigadës 133 “Adrian Krasniqi” të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Andaj në orën 11:00 do të mbahen homazhe tek vend rënia e tyre tek “Ura e Januzajve” në fshatin Lubozhdë të Burimit.

 

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës njofton qytetarët e Kosovës, se një pjesë e rrugës rajonale R-115 Prizren ...