Limak Kosovo
Fillimi / Njoftime / Sot në Krushë nderohen dëshmorët e kombit Ismajl Gashi, Mensur Zyberaj, Habib Gashi, Bedri Berisha dhe Kurtish Hasani
Sot në Krushë nderohen dëshmorët e kombit Ismajl Gashi, Mensur Zyberaj, Habib Gashi, Bedri Berisha dhe Kurtish Hasan

Sot në Krushë nderohen dëshmorët e kombit Ismajl Gashi, Mensur Zyberaj, Habib Gashi, Bedri Berisha dhe Kurtish Hasani

Sot më 28 maj 2020 në orën 10:30 bëhen homazhe në Krushë e Madhe, ku më pas do vazhdohet tek vendi i rënies, në vendin mes fshatrave Krushë-Nagavc-Qendresë të lapidari ku 21 vite më parë ra Ismajl Gashi, Mensur Zyberaj, Habib Gashi, Bedri Berisha, Kurtish Hasani e dëshmorëve të tjerë të rënë në luftimet e fund majit 26,27,28 majit 1999.

Kontrolloni gjithashtu

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës bënë të ditur se nesër mbyllet për qarkullim të të gjitha automjeteve rruga Prizren-Prevallë

Ministria e Infrastrukturës njofton qytetarët e Kosovës, se një pjesë e rrugës rajonale R-115 Prizren ...