Fillimi / Njoftime / Aktivistë të ndryshëm mbjanë protestë më 26 qershor kundër diskriminimit të qytetarëve të Kosovës nga BE-ja
Ambasadori italian në Kosovë, Nicola Orlando thotë së është koha për heqjen e regjimit të vizave për qytetarët e Kosovës

Aktivistë të ndryshëm mbjanë protestë më 26 qershor kundër diskriminimit të qytetarëve të Kosovës nga BE-ja

Në kohën kur e gjithë bota demokratike po proteston kundër  racizmit, duhet të kujtojmë se edhe ne jemi viktimë e racizmit institucional të Bashkimit Evropian. Ne qytetarët e Republikës së Kosovës ngrisim zërin kundër racizmit institucional të BE-së, i cili nuk po e ndalë diskriminimin ndaj qytetarëve të Kosovës, duke mos i dhënë të drejtën e levizjes së lirë. Edhe pse Republika e Kosovës ka përmbushur të gjitha kriteret të caktuara nga BE, që nga viti 2016. Ftojmë qytetarët e Republikës së Kosovës që të marrin pjesë në aksionin simbolik. I cili mbahet me: 26.06.2020 në orën  14:00. para zyrës së Bashkimit Evropian në Prishtinë.

#VisaLib

#NoToRacism

#YesToKosovo

#KosovoCantBreathe

P.S – Bartja e maskave dhe mbajtja distancës fizike janë obligative për shkak të Pandemisë #COVID-19.

Kontrolloni gjithashtu

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Nga 11 korriku në autostradën “Arbën Xhaferi” në pjesën Doganaj-Hani i Elezit do të kryhen disa punime dhe herë pas here do të mbyllet njëra korsi

Ministria e Infrastrukturës, njofton qytetarët e Republikës së Kosovës se duke filluar nga data 11.07.2020 ...