KEK
Fillimi / Lajmet / Ambasadori Orlando u bën thirrje qytetarëve të vendit tonë që të zbatojnë masat e institucioneve shëndetësore
Ambasadori Orlando u bën thirrje qytetarëve të vendit tonë që të zbatojnë masat e institucioneve shëndetësore

Ambasadori Orlando u bën thirrje qytetarëve të vendit tonë që të zbatojnë masat e institucioneve shëndetësore

Ambasadori i Italisë në Kosovë, Nicola Orlando u ka bërë thirrje qytetarëve të vendit tonë që të zbatojnë masat e institucioneve shëndetësore në kohën kur pandemia COVID-19 po përhapet me shpejtësi të madhe. “Përderisa Coronavirus po përhapet me shpejtësi në Kosovë, më është thënë se një e treta e qytetarëve mohojnë/minimizojnë ndikimin e tij. Në fazën më të keqe në Itali, ushtrisë iu bë thirrje për t’u përballur me varrosjen e numrit dërrmues të viktimave. Ne mund ta shmangim këtë. Vendosni maskën. Ruani distancën. Lani duart”, ka shkruar Orlando.

Kontrolloni gjithashtu

Gastronomet kanë thyer pjata para Qeverisë për t’i shprehur pakënaqësitë e tyre

Të pakënaqur nga mungesa e përkrahjes financiare nga institucionet dhe mos shfuqizimin e masave ndaj ...