AMMKM do të angazhohet maksimalisht në realizimin e Planit të Punës për vitin 2024

Drejtori ekzekutiv Imer Hakaj së bashku me stafin e Agjencisë për Menaxhimin e Monumenteve dhe Komplekseve Memoriale panë nga afër, zhvillimin e punimeve në realizim të projektit në Kompleksin Memorail “Shtabi i Përgjithshëm i UÇK-së Zona Operative e Dukagjinit” në Gllogjan të Deçanit.
Nga ana operatorit ekonomik u kërkua shtim i efikasitetit për realizim të projektit sipas kontratës, duke theksuar se AMMKM do të angazhohet maksimalisht në realizimin e Planit të Punës për vitin 2024.

Kontrolloni gjithashtu

Në moshën 73-vjeçare ndërroi jetë, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha nga fshati Semetisht i Therandës

Sot në varrezat e fshatit Semetisht, u varros me nderime, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim Hoxha

Sot në varrezat e fshatit Semetisht, u varros me nderime, veterani i UÇK-së, Sefedin Brahim …