Besnik Osmani: Zyra Kombëtare e Auditimit këtë vit ka publikuar çdo të tretën ditë nga një raport

Besnik Osmani: Zyra Kombëtare e Auditimit këtë vit ka publikuar çdo të tretën ditë nga një raport

Auditori i Përgjithshëm, Besnik Osmani ka mbajtur konferencë për medie, lidhur me Zbatimin e Planit Strategjik 2018-2021, me fokus të arriturat dhe rezultatet 2020. Në këtë konferencë Osmani tha se Zyra Kombëtare e Auditimit këtë vit ka publikuar çdo të tretën ditë një raport. Lidhur me punën e tyre Zyra e Auditimit është shpërblyer me çmim nga OSBE-ja për transparencë. Tutje, Osmani tha se rezultatet janë arritur me shumë vështirësi si rrjedhojë e pandemisë, pasi kanë punuar me staf të përgjysmuar. “Jam i lumtur që ne po e përfundojmë vitin pa asnjë rast fatal”, tha ai.

Kontrolloni gjithashtu

Lajçak

Emisari i BE-së, Miroslav Lajçak, deklaron se Ballkani Perëndimor ka prioritet bashkëpunimin me Mbretërinë e Bashkuar

I dërguari i Bashkimit Europian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, është  shprehur optimist për rëndësinë …