Azem Syla

Danilo Çekarelli, kërkon vazhdimin e paraburgimit edhe për dy muaj për Azem Sylën

Prokurori i EULEX-it, Danilo Çekarelli, ka kërkuar vazhdimin e paraburgimit për dy muaj për Azem Sylën, Ilaz Sylën dhe Ljubisa Vujovicin, derisa rikthimin e masës së tillë, prokurori e ka kërkuar edhe për Nuhi Ukën dhe  Ramadan Ukën. Ish-kryetarit të Gjykatës Komunale, Nuhi Uka, iu ishte ndërprerë paraburgimi më 25 gusht, duke u vendosur masa e paraqitjes në polici, ndalesa për t’u ofruar të bashkëpandehurve dhe dëshmitarëve, si dhe iu ishte konfiskuar pasaporta. Cenimi dhe frikësimi i dëshmitarëve janë shenjë dalluese e vërtetë e Nuhi Ukës”, shkruhet ndër të tjera në kërkesën e prokurorit.  Azem Syla dhe grupi i tij, akuzohen se kanë përfituar miliona euro nga shitblerjet e paligjshme të tokave

Kontrolloni gjithashtu

Bill Clinton dhe bashkëshortja e tij, Hillary Clinton, mbështesin kandidaturën e zonjës Kamala Harris për kryetare të Amerikës

Ish-kryetari Shteteve të Bashkuara, Bill Clinton dhe bashkëshortja e tij, Hillary Clinton, e cila garoi …