Ahmet Qeriqi: Adem Demaçi dhe projekti i tij për TV-Diellin

Ka filluar transmetimin TV-Dielli

TV-Dielli, është medium elektronik, që synon të prodhojë një program të veçantë informativ, kulturor, edukativ me përmasa mbarëkombëtare, me sinjal satelitor, që pretendon ta mbulojë hapësirën shqiptare, si dhe mërgatën kudo në botë. Ky medium elektronik  do t’ iu ofrojë bashkëkombësve një program alternativ,  nga programet aktuale dhe mbështetjen kryesore për hulumtim dhe sajim të programeve do ta ketë në kulturën, traditën, trashëgiminë afirmative shqiptare, historinë dhe të gjitha segmentet e jetës kombëtare, me qëllim që t’i japë një kontribut  unifikimit të faktorit shqiptar, si në aspektin informativ, ashtu edhe në segmentin e afirmimit të kulturës dhe traditës autentike  kombëtare. Një mediumi mbarëkombëtar,  me një përmbajtje të tillë specifike ka për qëllim të japë kontribut në integrimin kulturor brendashqiptar në kushte dhe rrethana, në të cilat kombi vazhdon të jetë i ndarë në pesë shtete…

TV-Diellin mund ta përcillni në kanalin 57 në Kujtesa dhe 195 në IPKO

Po ashtu mund të përcillet edhe në internet në adresën: TV-Dielli.com

Kontrolloni gjithashtu

Faton Klinaku: Arrestimi i luftëtarit të lirisë, Dritan Goxhaj është bërë për t’i frikësuar njerëzit që e kundërshtojnë një gjykatë politike

Faton Klinaku, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk mund të quhet ndërmarrje e përbashkët kriminale

Faton Klinaku, ushtrues detyre i kryetarit të OVL-UÇK-së, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës …