kek
MIT
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Deçani i fton përfaqësuesit e bizneseve lokale në një takim pune

Deçani i fton përfaqësuesit e bizneseve lokale në një takim pune

Komuna e Deçanit i fton përfaqësuesit e bizneseve lokale në Deçan, që të marrin pjesë në një takim pune ku do të diskutohet për Draft – Kornizën Zhvillimor dhe Planin e Veprimit të Planit Zhvillimor Komunal të Deçanit 2019 -2027.

Takimi mbahet me datë 14.01.2020, në ora 10:00.

Vendi: Salla e takimeve në katin e tretë në objektin e Komunës së Deçanit.

Kontrolloni gjithashtu

Juniku njofton qytetarët se ka filluar aplikimi për furnizim me dru zjarri për vitin 2020 në Pyjet Private

Komuna e Junikut njofton të gjithë qytetarët se ka filluar aplikimi për furnizim me dru ...