Kisha sllave

Demokracia Studentore mban aktivitet simbolik para Kishës Ortodokse në oborrin e Universitetit të Prishtinës

Organizata studentore Demokracia Studentore sot prezanton dëshmitë e vendosjes me dhunë të Kishës Ortodokse në hapësirën e Universitetit të Prishtinës.

“Demokracia Studentore për ta kundërshtuar vendimin e gjykatës së Apelit, e cila ka vendosur pro Kishes Ortodokse që me dhunë është ndërtuar nga kasapi i Ballkanit Sllobodan Milloshoviq, dhe me këtë vendim UP-ja po humbë shtatë hektar tokë! Ne si organizatë studentore dhe si student do ta mbajmë një aktivitet simbolik për të prezantuar dëshmitë e  vendosjes me dhunë të këtij objekti! Aktiviteti simbolik do të mbahet para Kishës ne kampusin e UP-së.

 

Kontrolloni gjithashtu

Faton Klinaku: Arrestimi i luftëtarit të lirisë, Dritan Goxhaj është bërë për t’i frikësuar njerëzit që e kundërshtojnë një gjykatë politike

Faton Klinaku, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës nuk mund të quhet ndërmarrje e përbashkët kriminale

Faton Klinaku, ushtrues detyre i kryetarit të OVL-UÇK-së, ka deklaruar se Ushtria Çlirimtare e Kosovës …