KEK
Fillimi / Lajmet / Deputeti i PDK-së, Gazmend Bytyçi, e ka quajtur frikacak deputetin e Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi
Deputeti i PDK-së, Gazmend Bytyçi, e ka quajtur frikacak deputetin e Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi

Deputeti i PDK-së, Gazmend Bytyçi, e ka quajtur frikacak deputetin e Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi

Në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës , ku nuk mori votat e duhura  projektligji për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së, deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës, Gazmend Bytyçi e ka quajtur frikacak deputetin e Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi. Sipas tij, z Selimi është tërhequr në momentet e fundit nga ky projektligj, ani pse para fillimit të seancës së parë për votimin e këtij projektligji, ishte pajtuar ta votonte në përkrahje të miratimit. Deri kur jemi hyrë në seancë për herë të parë kur është votuar, të gjithë kemi pasur një konsensus dhe një dakordim se po do ta votojmë. Prandaj është më shumë se sa frikë që dikush të tërhiqet në momentet e fundit, sikur bëri, sot  Rexhep Selimi, ish epror i lartë i UÇK-së, tani në Vetëvendosje.

Kontrolloni gjithashtu

Sot bëhen 52 vjet nga shpërthimi i demonstratave shqiptare të vitit 1968 që kërkoheshin të drejta dhe barazi

52 vjet nga shpërthimi i demonstratave shqiptare të vitit 1968 në të cilat kërkoheshin të drejta dhe barazi

Sot janë bërë 52 vjet nga demonstratat shqiptare të vitit 1968 në Kosovë, të cilës ...