Deputeti i PDK-së, Hisen Berisha, pritet ngrohtësisht nga ambasadori Martin Berishaj në Zagreb, pavarësisht thirrjeve për shkarkim

Deputeti i PDK-së, Hisen Berisha, gjatë vizitës së tij në Zagreb të Kroacisë, është pritur nga ambasadori i Kosovës në këtë vend, Martin Berishaj. Pavarësisht kërkesave të vazhdueshme të partisë së deputetit Berisha për shkarkimin e ambasadorit Berishaj, pritja ka qenë ngrohtë dhe vëllazërore. Deputeti Berisha ka njoftuar se gjatë qëndrimit në Zagreb, ku ishte i ftuar në një simpozium shkencor ndërkombëtar të organizuar nga Fakulteti i Studimeve Kroate i Universitetit të Zagrebit, ai ka takuar ambasadorin Berishaj dhe stafin e Ambasadës së Kosovës. Berisha e përshkroi pritjen si përtej protokollit diplomatik dhe një bashkëbisedim për të mirën e kombit dhe shtetit. Ambasadori Berishaj është  intervistuar nga Prokuroria Speciale në Prishtinë lidhur me dyshimet për një aferë financiare në Slloveni, që kishte tërhequr vëmendje të madhe mediatike.

Kontrolloni gjithashtu

DW: Pasivizimi i dokumenteve në administratë shtetërore të Serbisë, ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën Lindore

Pasivizimi i dokumenteve në  administratë shtetërore të Serbisë  ka prekur mijëra shqiptarë etnikë në Kosovën …