Brickos

Deutsche Welle: Lufta e rusëve dhe amerikanëve në Siri mund të eskalojë

Deutsche Welle: Lufta e rusëve dhe amerikanëve në Siri mund të eskalojë

Lufta në mes amerikaneve dhe rusëve në Siri mund të eskalojë, paralajmëron në një intervistë për “Deutsche Welle” eksperti për Lindjen e Afërt, Mihael Liders. Ai vlerëson se SHBA-të tashmë po përgatitin sulm në çerdhen kryesore të Shtetit Islamik në Rakka dhe nuk është i sigurt nëse rusët do të qëndrojnë të përmbajtur.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Zubin Potokut, Izmir Zeqiri dhe kryetari i Zveçanit, Ilir Peci janë të shqetësuar për mundësinë e eskalimit të situatës

Qindra qytetarë serbë, kryesisht punëtorë të institucioneve, sërish po protestojnë para komunave, Leposaviq, Zveçan e Zubin Potok

Edhe sot qindra qytetarëve serbë, kryesisht punëtorë të institucioneve, po protestojnë para tri komunave veriore …