Rexhep Selimi

Selimi: Përgjegjës që Kosova nuk ka ushtri është Hashim Thaçi

Rexhep Selimi deputet i Kuvendit të Kosovës nga Lëvizjes Vetëvendosje, ka shfaqur qëndrimet dhe shqetësimet e partisë së tij pas tërheqjes së projektligjit për FSK-në nga procedimi i mëtutjeshëm në Kuvendin e Kosovës. Sipas tij Vetëvendosje në vazhdimësi ka bërë përpjekje që ta shtyrë Qeverinë për ta zbatuar projektligjin për FSK- “Në një situatë të tillë i kemi dhënë vërejtjet tona dhe na vjen keq që koha nuk na ka demantuar dhe ka dëshmitar se kjo nismë është vetëm farsë”, ka thënë ai duke shtuar se përgjegjësi që sot që Kosova nuk ka ushtri është vetë Kryetari i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi.

Kontrolloni gjithashtu

Vedant Patel: Amerika kritikoi hyrjen me forcë në objektet komunale nga kryetarët shqiptarë, në veriun e Kosovës

Vedant Patel: Amerika kritikoi hyrjen me forcë në objektet komunale nga kryetarët shqiptarë, në veriun e Kosovës

Zyrtari për informim e Departamentit Amerikan të  Shtetit, Vedant Patel, në konferencën ditore për media …