Fillimi / Lajmet / Dje në moshën 59 vjeçare ndërroi jetë, Naim Zeqë MORINA
Dje në moshën 59 vjeçare ndërroi jetë, Naim Zeqë MORINA

Dje në moshën 59 vjeçare ndërroi jetë, Naim Zeqë MORINA

 Dje në moshën 59 vjeçare ndërroi jetë, Naim Zeqë MORINA. I ndjeri ka qenë i burgosur politik, pjesëmarrës  i luftës dhe veteran i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës. Varrimi i trupit të tij  bëhet sot  në orën 16:00 në varrezat e fshatit Terstenik  të Pejës.

Kontrolloni gjithashtu

Kastrati: Jam i lumtur që sot i bëmë me shtëpi banimi 35 familje në Malishevë

Kastrati: Jam i lumtur që sot i bëmë me shtëpi banimi 35 familje në Malishevë

Jam tejet i lumtur dhe emocional që sot i bëmë me shtëpi banimi 35 familje ...