KEK
Fillimi / Institucionet / DKRS në komunën e Vitisë subvencionon OJQ-të dhe grupet artistike e sportive

DKRS në komunën e Vitisë subvencionon OJQ-të dhe grupet artistike e sportive

Me një ceremoni rasti, udhëheqësit e Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Viti, kanë nënshkruar kontratat me Organizatat Joqeveritare, si dhe me grupet artistike e klubet sportive, që janë përfitues të subvencioneve të kësaj drejtorie për vitin 2021. Përfitues janë KF “Vllaznia”, KF “Uniteti”, KFF “Presingu”, Klubi i Pingpongut “Vitia”, Klubi i Gjimnastikës “Halil Alidemaj”, HAC “Angros”, AKV “Kemajl Azizi”, Kori i Qytetit, QL “Anamorava”, OJQ IMADNJ dhe “EULOC”-Viti.

Kontrolloni gjithashtu

BAHRI FAZLIU, UDHËHEQËS I DENJË I LËVIZJES KOMBËTARE PËR ÇLIRIMIN E KOSOVËS

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi me bashkëpunëtorë, kanë përkujtuar heroin e luftës për ...