KEK
Fillimi / Institucionet / Fondacioni Kosovë-Luksemburg mbështet komunitetin dhe investon në shkollën e fshatit Smirë të Vitisë

Fondacioni Kosovë-Luksemburg mbështet komunitetin dhe investon në shkollën e fshatit Smirë të Vitisë

Është nënshkruar një marrëveshje bashkëpunimi tri paleshe, mes përfaqësuesve të Komunës së Vitisë, Fondacionit Kosovë-Luksemburg dhe komunitetit të fshatit Smirë, që parasheh zhvillimin e komunitetit dhe investime në shkollën fillore “Dëshmorët e 5 Prillit” të fshatit Smirë. Kjo marrëveshje u nënshkrua nga zëvendëskryetari i komunës Hasan Aliu, përfaqësuesi i Fondacionit Kosovë Luksemburg Izja Ademi dhe përfaqësuesi i fsahtit Smirë Tajar Hyseni. Ky projekt zgjatë 2 vite dhe shuma e përafërt sillet rreth 90,000€.

Kontrolloni gjithashtu

BAHRI FAZLIU, UDHËHEQËS I DENJË I LËVIZJES KOMBËTARE PËR ÇLIRIMIN E KOSOVËS

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi me bashkëpunëtorë, kanë përkujtuar heroin e luftës për ...