Do të bëhet zbulimi i Pllakës – Shtëpi të Ambulancës Kirurgjike e UÇK-së

Familjar të Dëshmorëve, Invalid, Veteranë,pjestarë, pjesëmarës Komandanta të UÇK-së

Qytetar të komunë së Drenasit e me gjerë ju fojmë që të mereni pjesë në zbulimin e Pllakës – Shtëpi Ambulanca Kirurgjike e UÇK-së

Periudha 1998 Kishnarekë

Date: 21.06.2024 ora 15.00 në Shtëpinë e Islam Brahim Gara Kishnarekë Ardhja juaj nderon!

Z.O.Pashtrikut

Kontrolloni gjithashtu

Ferat Shala: Naim, largimi yt i papritur është i vështirë për t’u pranuar

 Të nderuar miq, familjarë, bashkëluftëtarë dhe bashkëvendës, me pikëllim të thellë ju njoftojmë për ndarjen …