Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Drejtoresha Emini priti në takim përfaqësuesit e Sindikatës së Arsimit dhe të Këshillit të Prindërve

Drejtoresha Emini priti në takim përfaqësuesit e Sindikatës së Arsimit dhe të Këshillit të Prindërve

Fatbardha Emini, Drejtoresh e Arsimit në Viti, ka zhvilluar një takim të përbashkët me Kryetarin e Sindikatës së Arsimit në Viti, Kemajl Bislimi dhe Kryetarin e Këshillit të Prindërve për Viti, Avdyl Misini. Bëhet me dije se gjatë këtij takimi është folur për përgatitjet që ka ndërmarrë komuna e Vitisë për fillimin e vitit të ri shkollor 2019/2020 i cili ka filluar në të gjitha shkollat e kësaj komune.

Kontrolloni gjithashtu

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit” shpërndanë 300 pako me mish në Malishevë

Shoqata Bamirëse “Jetimat e Ballkanit”, ka shpërndarë 300 pako me mish për 300 familje në ...