kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / Vihet gurthemeli i shkollës fillore “Liria” në Fortesë

Vihet gurthemeli i shkollës fillore “Liria” në Fortesë

 

Është vënë gurthemeli i ndërtimit të objektit të ri të shkollës fillore “Liria” në Fortesë. Në vënien e gurthemelit mori pjesë Kryetari i Komunës së Rahovecit Smajl Latifi, Drejtori i Drejtorisë së Arsimit, Avni Morina, Kryesuesi i Kuvendit, Afrim Dina, zyrtar komunal, Drejtori i SHFMU “Liria” në Fortesë, Elhami Zhuniqi, mësimdhënës të kësaj shkolle dhe qytetarë të shumtë. Kryetari Latifi duke uruar vënien e gurthemelit për këtë shkollë është shprehur se projekti është i mirë dhe do ta arsyetoj qëllimin pse po e bëjmë këtë investim me përkrahje të buxhetit të shtetit, ku do të ndërtohet një objekt modern me të gjitha kushtet për mësim cilësor. E drejtori i kësaj shkolle, Elhami Zhuniqi shprehu mirënjohje dhe falenderoi për të gjithë ata që bënë të mundur fillimin e realizimit të këtij projekti.

Kontrolloni gjithashtu

Takohen kryetarët e dy komunave, Deçanit dhe Plavës ,rruga Deçan-Plavë cilësohet te jetë projekt shekullorë dhe vepër jetësorë

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj me bashkëpunëtorë dhe zyrtar të Ministrisë së Infrastrukturës, ...