Fillimi / Institucionet / SHFMU ,,Jusuf Gërvalla’’ në Prapaqan bëhet me kënd të lojërave

SHFMU ,,Jusuf Gërvalla’’ në Prapaqan bëhet me kënd të lojërave

 

Kryetari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, bashkë më nënkryetarin Sami Cacaj, dhe bashkëpunëtor të tjerë kanë bërë përurimin e këndit të lojërave për fëmijë në SHFMU ,,Jusuf Gërvalla’’ në fshatin Prapaqan. Një bashkëpunim i mirë mes GLV-Gjeravica, Ministrisë së Bujqësisë dhe Institucionit Komunal sjell edhe projekte të mira për komunitetin e komunës së Deçanit. Ky investim ka qenë i mirëseardhur si për kryetarin Ramosaj po ashtu edhe për nxënësit ë kësaj shkolle. Kryetari i bordit të GLV-Gjeravica Bajram Çeku, tregon se ky investim për këtë fillim viti të ri shkollorë, është dhuratë për këta nxënës nga Ministria e Bujqësisë dhe komuna e Deçanit, ku dhe është implemetuar nga GLV-Gjeravica e cila në vazhdimësi ka realizuar projekte të ndryshëm në të mirë të banorëve të zonave rurale në komunë e Deçanit. Ky nuk do të jetë projekti i fundit, për këtë vit planifikojmë edhe projekte të tjera tha Çeku, ku në kuadër të këtij projekti janë realizuar edhe panairi i mjaltit dhe gështenjës, dita e të qethave dhe do të vazhdojmë edhe më tutje më projekte të tilla nga Ministria e Bujqësisë dhe fondet e BE-së gjithmonë në koordimin me institucionin komunal.

Kontrolloni gjithashtu

TAKIMI I KËSHILLIT KOMUNAL PËR SIGURI NË BASHKËSI

Këshilli Komunal për Siguri në Bashkësi në komunën e Deçanit ka mbajtur takimin e radhës ...