Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Edhe deputeti, Rexhep Selimi, nën përcjellje të Policisë, dërgohet në Gjykatën Themelore të Prishtinës
Rexhep Selimi - Gjykate

Edhe deputeti, Rexhep Selimi, nën përcjellje të Policisë, dërgohet në Gjykatën Themelore të Prishtinës

Policia e Kosovës ka shoqëruar për në Gjykatën Themelore, në Prishtinë, përveç kryetarit të Vetëvendosjes, Visar Ymeri  edhe deputetin e Lëvizjes, Rexhep Selimi. Ata, nën përcjellje të Policisë janë dërguar  për një seancë gjyqësore, që ka të bëjë me rastin e konfliktit që kanë pasur me deputetin e PDK-së, Bekim Haxhiu, disa vjet më parë. Rexhep Selimi ka konfirmuar për mediet  se ai ndodhet në seancë gjyqësore. Mirlinda Gashi, zyrtare për informim në Gjykatën Themelore, ka konfirmuar se sot të orën 10:00 ka filluar seanca gjyqësore për rastin, ku të pandehur janë, Visar Ymeri dhe Rexhep Selimi.

Kontrolloni gjithashtu

SHBA-të tërhiqen zyrtarisht nga OBSH-ja të cilën po e akuzojnë edhe për keqmenaxhim të pandemisë

SHBA-të tërhiqen zyrtarisht nga OBSH-ja të cilën po e akuzojnë edhe për keqmenaxhim të pandemisë

Kryetari amerikan, Donald Trump e ka tërhequr zyrtarisht SHBA-në nga Organizata Botërore e Shëndetit, të ...