KEK
Fillimi / Lajmet / Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka hedhur poshtë pjesërisht ankesat e Lëvizjes Vetëvendosje
Edhe Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ia ndalon kryetarit të Vetëvendosjes, Albin Kurtit kandidimin për deputet

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka hedhur poshtë pjesërisht ankesat e Lëvizjes Vetëvendosje

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka hedhur poshtë pjesërisht ankesat e Lëvizjes Vetëvendosje. Në vendimin e PZAP-së thuhet se “Refuzohet pjesërisht apeli i subjektit politik Lëvizja Vetëvendosje, ndërsa VËRTETOHET vendimi i datës 22 janar 2021 i Komisionit Qendror Zgjedhor, me seli në Prishtinë, në pjesën e refuzimit të rekomandimit për certifikimin e kandidatëve për deputet të subjektit politik Levizja Vetëvendosje, kërkesa i refuzohet Albin Kurtit, Albulena Haxhiut, Liburn Aliut, Bajram Mavriqit dhe Labinotë Demi Murtezit”. Disa prej subjekteve kanë pranuar kërkesat, duke i zëvendësuar kandidatët, sikur ka bërë AAK-ja por disa të tjera, si Vetëvendosja  e Nisma kanë kundërshtuar zëshëm të bëjnë një gjë të tillë. Debati më i madh është bërë pasi Albin Kurti  ka dënim të formës së prerë në tri vitet e fundit, por është edhe bartësi i listës së Lëvizjes Vetëvendosje, i nominuar për kryeministër.

Kontrolloni gjithashtu

IKSHPK: Cilësia jo e mirë e ajrit është ndër kontribuuesit kryesorë në shfaqjen e problemeve shëndetësore

IKSHPK: Cilësia jo e mirë e ajrit është ndër kontribuuesit kryesorë në shfaqjen e problemeve shëndetësore

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës thotë se cilësia jo e mirë e ajrit ...