Airport Adem Jashari
MIT
tv dielli
kek
Fillimi / Lajmet / Ende nuk dihet nëse do të rifillojë mësimi të hënën në Shqipëri pas gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar atje
Ende nuk është marr vendim nëse do të rifillojë mësimi të hënën në Shqipëri pas gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar atje

Ende nuk dihet nëse do të rifillojë mësimi të hënën në Shqipëri pas gjendjes së jashtëzakonshme të krijuar atje

Ende nuk është marr një vendim nëse do rifillojë mësimi të hënën apo jo në Shqipëri. Në mbledhjen e jashtëzakonshme të Qeverisë se Shqipërisë, ministrja Shahini parashtroi dy opsione. Ajo ka thënë se duhet pezullohet mësimi vetëm në qytetet ku është shpallur gjendja e jashtëzakonshme ose vetëm në shkollat ku ka pasur dëmtime. Sipas saj në Durrës është koha që të fillojë mësimi të hënën. Por në Tiranë, Lezhë dhe qarqe të tjera ka nevojë për pak kohë që të bëhen riparimet e nevojshme që të hapen shkollat dhe të rifillojë mësimi. Mëgjithatë vendimi do të merret nga kabineti qeveritar dhe pritet të bëhet publik në orët e mëvonshme të ditës.

Kontrolloni gjithashtu

Bekim Jashari: Beteja e Koshares për thyerjen e kufirit Kosovë-Shqipëri, ishte një fitore e madhe në luftën e UÇK-së

Bekim Jashari: Beteja e Koshares për thyerjen e kufirit Kosovë-Shqipëri, ishte një fitore e madhe në luftën e UÇK-së

Kryetari i komunës së Skenderajt, Bekim Jashari përmes një postimi e ka kujtuar Betejën e ...