MIT KS
Fillimi / Lajmet / Ambasadori Heldt: Unioni Ndërkombëtar i Noterëve merr pjesë në procesin e zgjedhjes së noterëve në Kosovë
Ambasadori Heldt: Shpresoj që Kosova në vitin 2020 ta ketë një dozë të madhe të ajrit dhe qiellit të pastër

Ambasadori Heldt: Unioni Ndërkombëtar i Noterëve merr pjesë në procesin e zgjedhjes së noterëve në Kosovë

Unioni Ndërkombëtar i Noterëve do të përfshihet në procesin e zgjedhjes dhe vlerësimit të noterëve në Kosovë. Kështu ka bërë të ditur ambasadori i Gjermanisë në Kosovë, Christian Heldt. “Lajm i mirë nga Unioni Ndërkombëtar i Noterëve: pas bisedimeve me të gjithë palët e interesuara këtu, IUNL konfirmoi se ata do të marrin pjesë në procesin e zgjedhjes së noterëve në Kosovë dhe do të japin mbështetje të mëtejshme bazuar në standardet ndërkombëtare. Pra, nuk ka nevojë të nxitoni nominimet tani”, ka shkruar ai.

Kontrolloni gjithashtu

Ministrja, Meliza Haradinaj-Stublla ftohet për raportim në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Ministrja, Meliza Haradinaj-Stublla ftohet për raportim në Komisionin për Punë të Jashtme dhe Diasporë

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë ka shqyrtuar shkresën drejtuar komisioneve për politikë të ...