Fillimi / Lajmet / Faton Klinaku: As në kohën e Jugosllavisë nuk kanë qëndruar njerëzit kaq gjatë në paraburgim
Faton Klinaku

Faton Klinaku: As në kohën e Jugosllavisë nuk kanë qëndruar njerëzit kaq gjatë në paraburgim

As në kohën e Jugosllavisë nuk kanë qëndruar njerëzit kaq gjatë në paraburgim pa dal në gjykim, tha sekretari i Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Faton Klinaku, duke iu referuar gjykimit në Hagë ndaj Hysni Gucatit dhe Nasim Haradinaj. Gjykata Speciale po kërkon nga Policia e Kosovës, që të ofrojë garanci dhe në qoftë se nuk i ka dhanë garancinë e nevojshme Policia jonë dhe institucionet e vendit, natyrisht që do të duhej ta bënin një gjë të tillë, sepse njerëzit qëndrojnë që një vit atje dhe as në kohën e Jugosllavisë nuk kanë qëndruar njerëzit kaq gjatë në paraburgim pa dal në gjykim, dhe natyrisht që institucionet tona do të duhej të bënin më tepër që të mbrohen në liri derisa të fillojë gjykimi ndaj tyre”.

Kontrolloni gjithashtu

Albin Kurti: Rritja e infektimeve dhe rasteve të vdekjes nga virusi korona ishte e befasishme dhe e paparashikuar

Kryeministri, Kurti, pranon ta përfaqësojë kosovën me fusnotë, në takim me Këshillin e Stabilizim-Asociimit mes BE-së e Kosovës

Kryeministri, Albin  Kurti ka pranuar ta  përfaqësojë Kosovën me fusnotë në takimin e Këshillit të ...