KEK
Fillimi / Lajmet / Federata e Sindikatave të Shëndetësisë dorëzon në Qeveri peticionin e punëtorëve për shtesat prej 300 euro
Federata e Sindikatave të Shëndetësisë dorëzon në Qeveri peticionin e punëtorëve për shtesat prej 300 euro

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë dorëzon në Qeveri peticionin e punëtorëve për shtesat prej 300 euro

Federata e Sindikatave të Shëndetësisë së Kosovës ka njoftuar se gjatë ditës së sotme ka dorëzuar peticionin e punëtorëve shëndetësorë dhe stafit mbështetës të realizuar nga data 14 shtator. Përmes peticionit punëtorët shëndetësor dhe stafi mbështetës kanë shprehur revoltën e tyre për mos realizimin e vendimit të Qeverisë për shtesën në pagë prej 300.00 euro për muajt Korrik dhe Gusht 2020. FSSHK ka thënë se peticioni është mjeti i fundit juridik i ndërmarrë nga ta dhe në rast se nuk merren seriozisht nënshkrimet e punëtorëve shëndetësorë dhe stafit mbështetës, FSSHK nga e hëna do të dalë me veprime konkrete.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...