KEK
Fillimi / Lajmet / Në aksionin e mbrëmshëm në Karaçevë të Dardanës janë arrestuar 33 persona për veprimtari të paligjshme
Në aksionin e mbrëmshëm në Karaçevë të Dardanës janë arrestuar 33 persona për veprimtari të paligjshme

Në aksionin e mbrëmshëm në Karaçevë të Dardanës janë arrestuar 33 persona për veprimtari të paligjshme

Policia e Kosovës, Prokuroria Themelore në Gjilan dhe Inspektorati Policor i Kosovës, kanë lëshuar një komunikatë për media pas aksionit që ndodhi në fshatin Karaçevë të Kamenicës, ku si rezultat u arrestuan dhjetëra persona, përfshirë edhe zyrtarë policorë, të përfshirë në veprimtari ilegale. Bëhet e ditur se ky operacion erdhi si rezultat i një hetimi njëvjeçar nga Prokuroria Themelore në Gjilan, lidhur me pretendimet për veprimtari të paligjshme, përfshirë bixhozin e paligjshëm, trafikimin me njerëz, trafikimin me armë, trafikimin me narkotikë, kontrabandimin e mallrave dhe aktivitete tjera kriminale. Deri tash janë arrestuar 33 persona të dyshuar, në mesin e tyre 10 persona zyrtarë.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetarët e Komunave kërkojnë që të shkurtohet faza e dytë e masave në mënyrë që humbjet ekonomike të mos jenë më të mëdha

Thirrjeve globale për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar edhe Kosova

Nismës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës për fuqizimin ekonomik të grave i është bashkuar ...