tv dielli
MIT
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Festivali Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019 do të mbahet me datat 28, 29 dhe 30 Dhjetor

Festivali Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019 do të mbahet me datat 28, 29 dhe 30 Dhjetor

Bordi i Festivalit Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” 2019, në Skenderaj në mbledhjen e mbajtur më 04.12.2019, ka vendosur që edicioni i pesëmbëdhjetë i Festivalit Folklorik Gjithëkombëtar “RAPSODIA SHQIPTARE” të mbahet me datat 28, 29 dhe 30 Dhjetor 2019. Siç e dini Festivali mbahet në vigjilje të festave të Nëntorit:

Ngritja e flamurit në Krujë 28.11.1443,

Dita e pavarësisë së Shqipërisë 28.11.1912,

Ditëlindja e Komandantit Legjendar, Adem Jashari 28.11.1955 dhe

Dalja publike e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës 28.11.1997.

Festivali tradicionalisht është mbajtur me datat 26, 27 dhe 28 Nëntor, mirëpo për shkak të tërmetit në Shqipëri për tu solidarizuar me familjet e prekura nga kjo tragjedi, në respekt të viktimave ishte shtyer për ndonjë datë tjetër. Bordi i festivalit i falënderon të gjithë rapsodët, grupet pjesëmarrëse për mirëkuptimin e treguar dhe i ftonë të gjithë për pjesëmarrje në këtë edicion.

Me respekt

Bordi i Festivalit Folklorik Gjithëkombëtarë “RAPSODIA SHQIPTARE” Skenderaj 2019.

Kontrolloni gjithashtu

Shell Kosova dhe UNFPA ndihmojnë Malishevën në këtë periudhë të karantinës

Rrjeti i pompave të derivateve “Shell Kosova” ka sjellë në Malishevë, përkatësisht ja ka dorëzuar ...