Fillimi / Njoftime / Nesër në Rahovec me një manifestim shënohet Dita e Biblotekës Komunale “Sulejman Krasniqi”
Nesër në Rahovec me një manifestim shënohet Dita e Biblotekës Komunale “Sulejman Krasniqi”

Nesër në Rahovec me një manifestim shënohet Dita e Biblotekës Komunale “Sulejman Krasniqi”

Me rastin e shënimit të Ditës së Biblotekës Komunale “Sulejman Krasniqi”, Drejtoria për Kulturë, Rini dhe Sport në Rahovec ju fton të merrni pjesë në manifestimin qëndror me rastin e shënimit të ditës së Biblotekës Komunale “Sulejman Krasniqi”. Manifestimi mbahet më 7 dhjetor 2019, në orën 11:00 në sallën e Kuvendit Komunal në Rahovec. Me këtë rast do të ndahet çmimi “Sulejman Krasniqi”, themeluar nga Kuvendi i Komunës së Rahovec në shenjë nderimi për shkrimtarin Sulejman Krasniqi

Kontrolloni gjithashtu

Nëna e Harun Aliut, Minevere Arif Aliu, u varros me nderime kombëtare e fetare, në Hasanbeg të Shkupit

Nëna e Harun Aliut, Minevere Arif Aliu, u varros me nderime kombëtare e fetare, në Hasanbeg të Shkupit

Me nderime fetare, në praninë e një numri të madh të personaliteteve nga jeta fetare ...