MIT
tv dielli
kek
Airport Adem Jashari
Fillimi / Institucionet / Në Malishevë, ndihmohen 250 familje nga Shoqata “Kuvajti” për Bamirësi

Në Malishevë, ndihmohen 250 familje nga Shoqata “Kuvajti” për Bamirësi

Komuna e Malishevës ka një bashkëpunim të mirë me Shoqatën “Kuvajti” për Bamirësi,(SHKB), zyra në Kosovë, dhe falë këtij angazhimi të gjatë dhe miqësorë u ndihmuan 250 familje në asistencë sociale me nga një pako ushqimore. Kryetari i Komunës së Malishevë, Ragip Begaj dhe Drejtori i Drejtorisë për Shëndetësi e Mirëqenie Sociale, Liridon Hoti, u shprehen falënderues për udhëheqësit e shoqatës së Kuvajti për Bamirësi, për këtë ndihmë kaq të nevojshme, për njerëz të nevojshëm dhe në kohë të duhur. Kurse edhe përfaqësues të Shoqatës së “Kuvajti” për Bamirësi, zyra në Kosovë, u shprehen të gatshëm që herë pas here dhe sipas mundësive do t’u dalim në ndihmë, këtyre familjeve të nevojshme dhe do ë vazhdojmë bashkëpunimin me institucionet përkatëse komunale. Edhe familjet që pranuan këto pako ushqimore u shprehen mirënjohës për mbështetjen që po u jep Shoqata e “Kuvajtit” për Bamirësi , zyra në Kosovë.

Kontrolloni gjithashtu

Nëna vetëushqyese nga Klina e Eperme e Skenderajt është vendosur në banesën sociale

Kryetari i komunës së Skenderajt Bekim Jashari, bashkë me hoxhën e nderuar, Halil Kastrati, e ...