tv dielli
Airport Adem Jashari
MIT
kek
Fillimi / Institucionet / Komuna e Skenderajt përfitoi 614 shporta për mbeturina 120L nga GIZ-i Gjerman

Komuna e Skenderajt përfitoi 614 shporta për mbeturina 120L nga GIZ-i Gjerman

Në kuadër të ofrimit për shërbime më të mira për qytetarët, komuna e Skenderajt përfitoi 614 shporta për mbeturina. Në pranimin e këtij donacioni ishte dhe drejtori i shërbimeve publike, Gëzim Ejupi. Këto shporta do të shpërndahen në mënyrë proporcionale në fshatrat e komunës së Skenderajt, duke shtrirë rrjetin e ofrimit të shërbimeve sa më shumë për qytetarët, me veprime të tilla do të tentohet që të minimizohen deponitë ilegale duke investuar edhe në makineri për grumbullimin e mbeturinave.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari Latifi, priti në takim Ministren në detyrë të Administrimit të Pushtetit Lokal

Gjatë ditës, kryetari i komunës së Rahovecit, Smajl Latifi pritur në takim Ministren në detyrë ...