Ismet Sylejmani: Jonuz Musliu, një jetë luftë për atdhe

Ftesa e Jonuz Musliut për bashkimin e Medvegjes, Bujanocit e Preshevës me Kosovën ka zemëruar Ivica Daçiqin

Ftesat e Jonuz Musliut për bashkimin e Medvegjes, Bujanocit e Preshevës  me Kosovën, janë ëndrra dhe është çudi pse z. Musli nuk është arrestuar deri më tash për këto deklarata ka thënë nënkryetari  i Qeverisë së Serbisë Ivica Daçiq.  Januz Musliu, pas Referendumit për pavarësi të Katalunjës e ka ftuar Beogradin dhe bashkësinë ndërkombëtare që ta njohin Referendumin e shqiptarëve të Kosovës Lindore  të  vitit 1992, kur shqiptarët e tri komunave të mbetura ende nën Serbi, kishin  votuar për bashkim  me Kosovën.

Kontrolloni gjithashtu

Lajçak

Emisari i BE-së, Miroslav Lajçak, deklaron se Ballkani Perëndimor ka prioritet bashkëpunimin me Mbretërinë e Bashkuar

I dërguari i Bashkimit Europian për dialogun Kosovë-Serbi, Miroslav Lajçak, është  shprehur optimist për rëndësinë …