leoni

Gëzim Kelmendi

Gëzim Kelmendi: Ne nuk e ftojmë popullin në tubime, ne shkojmë te populli!

Ne nuk e ftojmë popullin në tubime.

Ne nuk e mundojmë popullin.

Ne nuk e varfërojmë popullin.

Ne nuk e mashtrojmë popullin.

Por,

Ne shkojmë te populli.

Ne jemi në shërbim të popullit.

Ne pasurojmë popullin.

Ne fitojmë ndaj mashtruesve të popullit.

 

Për popull dhe shtet.

Voto Partinë FJALA me numër 29

Kontrolloni gjithashtu

Sot është një ditë e jashtëzakonshme, që nuk ishte menduar më parë, tha kryeministri, Edi Rama, në Samitin BE-Ballkani Perëndimor

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit amerikan, Donald Trump

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ka reagar lidhur me atentatin kundër, ish kryetarit, Donald Trump, …