KEK
Fillimi / Lajmet / Gjatë muajit të fundit prej 6 korrik deri më 8 gusht 2020 kanë ndërruar jetë 10 veteranë të luftës së UÇK-së
Gjatë muajit të fundit prej 6 korrik deri më 8 gusht 2020 kanë ndërruar jetë 10 veteranë të luftës së UÇK-së

Gjatë muajit të fundit prej 6 korrik deri më 8 gusht 2020 kanë ndërruar jetë 10 veteranë të luftës së UÇK-së

Nga pasojat e luftës, gjendja e rëndë sociale dhe nga sëmundje të ndryshme gjatë muajit të fundit prej 6 korrikut e deri sot më 8 gusht 2020, në faqen e njoftimeve të Radios Kosova e Lirë, janë evidentuar dhjetë veteranë të vdekur. Numri i tyre mund të jetë edhe më i madh në rast të moslajmërimit në medie e portale. Gjatë këtij muaji janë ndarë nga jeta veteranët:

 

Kujtim Paçuku,

Mehmet Kastrati,

Avdyl Hameli,

Haki Rushiti,

Haki Maksutaj,

Shpejtim Hazrolli,

Lutfi Jaha,

Mehmet Gajraku,

Kushtrim Hakaj dhe

Haxhi Krasniqi.

 

Nderim e lavdi jetës dhe veprës së tyre atdhetare!

 

Redaksia

Kontrolloni gjithashtu

Qeveria e dërgon kërkesën tek kryetari Thaçi për hapjen e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Izrael

Qeveria e dërgon kërkesën tek kryetari Thaçi për hapjen e Ambasadës së Republikës së Kosovës në Izrael

Kryeministri Avdullah Hoti, ka pritur sot në një takim konsultativ Ministren për Punë të Jashtme, ...