leoni

Gjatë një tubimi festiv në një hotel të San Françiskos kanë gjetur vdekjen 33 qytetarë

Gjatë një tubimi festiv në një hotel të San Françiskos kanë gjetur vdekjen 33 qytetarë

Gjatë një feste në një hotel të San Françiskos kanë gjetur vdekjen 33 qytetarë, njoftojnë autoritetet, të cilat dyshojnë se bilanci mund të rëndohet akoma. Deri tani numri i viktimave të zjarrit që shkatërroi një atelie artistësh në Okland, në Californi ka arritur në 33 të vdekur, bëri të ditur një rreshteri i policisë. Disa dhjetëra persona ndodheshin atje për të marrë pjesë në një festë ku interpretonte një këngëtar i njohur.  Festa u shndërrua në një katastrofë. Zjarri që ra në Okland konsiderohet tashmë si një nga më vdekjeprurësit e 20 viteve të fundit në Shtetet e Bashkuara.

Kontrolloni gjithashtu

Bajram Begaj: Kosova dhe Serbia të kthehen sa më shpejt në tryezën e dialogut dhe në zbatimin e marrëveshjeve

Begaj: Të drejtat e njeriut janë ideal i përbashkët për të cilin luftojnë të gjithë popujt

Kryetari i Shqipërisë, Bajram Begaj ka vlerësuar lart dokumentin e të drejtave të njeriut dhe …