Limak Kosovo
Fillimi / Lajmet / Gjatë vitit 2019 kanë ndodhur 16 mijë e 222 aksidente në të cilat kanë humbur jetën 113 persona dhe shumë të tjerë janë lënduar
Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik ka reaguar pas vdekjes së tre personave në një aksident trafiku

Gjatë vitit 2019 kanë ndodhur 16 mijë e 222 aksidente në të cilat kanë humbur jetën 113 persona dhe shumë të tjerë janë lënduar

Policia e Kosovës njofton se gjatë vitit 2019 kanë ndodhur 16 mijë e 222 aksidente në të cilat kanë humbur jetën 113 persona dhe shumë të tjerë janë lënduar. Gjithashtu njoftohet se gjatë vitit që lamë pas, për shkak të shkeljes së rregullave të komunikacion, policia ua ka marr lejet e vozitjes shtatë mijë drejtuesve të automjeteve. Përveç kësaj, Policia e Kosovës ka shqiptuar  445 mijë e 776 tiketa trafiku ndaj shoferëve që nuk kanë shkelur rregullat e komunikacionit. Me Ligjin e ri për Rregullat e Trafikut Rrugor parashihen dënime astronomike financiare për shoferët që bëjnë shkelje në komunikacion. Sipas këtij Ligji, nëse shpejtësia e lëvizjes brenda zonës urbane është mbi pesëdhjetë km/h mbi shpejtësinë e lejuar, e përcaktuar me rregulla të përgjithshme, atëherë shoferi dënohet për kundërvajtje me gjobë prej 300 deri në 900 euro, ku përveç gjobës atij i shqiptohet masa mbrojtëse “Ndalim i të drejtuarit të mjetit me veprim motorik” në kohëzgjatje prej së paku një viti, si dhe i shqiptohen pesë pikë negative.

Kontrolloni gjithashtu

Sami Lushtaku: Është e padrejtë që Rexhep Selimi e akuzon kryetarin e vendit, Hashim Thaçin dhe nuk e thotë të vërtetën

Sami Lushtaku: Është e padrejtë që Rexhep Selimi e akuzon kryetarin e vendit, Hashim Thaçin dhe nuk e thotë të vërtetën

Komandanti i Zonës Operative të Drenicës gjatë luftës, Sami Lushtaku, ka reguar për  mospërkrahjen e ...