MIT KS
Fillimi / Lajmet / Gjykata Themelore e Shkupit ka dënuar me nga 1200 euro avokatët: Naser Raufi, Bujar Dardhishta dhe Mefail Arsllani
Naser Raufi

Gjykata Themelore e Shkupit ka dënuar me nga 1200 euro avokatët: Naser Raufi, Bujar Dardhishta dhe Mefail Arsllani

Gjykata Themelore e Shkupit i ka dënuar me nga 1200 euro avokatët Naser Raufi, Bujar Dardhishta dhe Mefail Arsllani, pasi ata paraprakisht e kanë braktisur seancën e sotme gjyqësore ndaj “Grupit të Kumanovës”. Sipas gjykatës, me lëshimin e seancës, ata e kanë ofenduar gjyqin dhe kanë bërë pengesë për vazhdimin e procesit të rregullt gjyqësor, raporton televizioni publik i Kosovës. Avokatët do t’i paguajnë edhe harxhimet për seancën e sotme, e cila është ndërprerë dhe vazhdimi i saj është caktuar për 8 mars. Avokatët mbrojtës për 29 të akuzuarit e grupit të Kumanovës kanë braktisur seancën e sotme gjyqësore, në shenjë pakënaqësie për shkak të moslejimit të familjarëve të të akuzuarve dhe gazetarëve për ta përcjellë seancën.

Kontrolloni gjithashtu

SHBA-të tërhiqen zyrtarisht nga OBSH-ja të cilën po e akuzojnë edhe për keqmenaxhim të pandemisë

SHBA-të tërhiqen zyrtarisht nga OBSH-ja të cilën po e akuzojnë edhe për keqmenaxhim të pandemisë

Kryetari amerikan, Donald Trump e ka tërhequr zyrtarisht SHBA-në nga Organizata Botërore e Shëndetit, të ...