GRATË NË RRUGËN E LIRISË

Që së bashku ta bëjmë një udhëtim unik përmes imazheve të grave të jashtëzakonshme që kanë kontribuuar në luftë dhe historitë e tyre frymëzuese. Ekspozita “Gratë nË rrugën e Lirisë” do të shpalosë fotografitë që kapën momente të rëndësishme të sakrificës dhe guximit të tyre. 12.06.2024. ORA: 13:00 SHKOLLA E ARTEVE “QESK ZADEJA” – FERIZAJ (Përballë Galerisë së Arteve)

Kontrolloni gjithashtu

Ferat Shala: Naim, largimi yt i papritur është i vështirë për t’u pranuar

 Të nderuar miq, familjarë, bashkëluftëtarë dhe bashkëvendës, me pikëllim të thellë ju njoftojmë për ndarjen …