KEK
Fillimi / Institucionet / Grupi Lokal i Veprimit “Gjeravica”, mbajti trajnimin e radhës me fermerët prodhues të qumështit nga komuna e Deçanit

Grupi Lokal i Veprimit “Gjeravica”, mbajti trajnimin e radhës me fermerët prodhues të qumështit nga komuna e Deçanit

Grupi Lokal i Veprimit “Gjeravica”, mbajti trajnimin e radhës me fermerët prodhues të qumështit nga komuna e Deçanit, trajnim ky i mbështetur nga Bashkimi Evropian, dhe që implementohet nga (GLV) “Gjeravica”. Pjesëmarrësit kanë ndjekur trajnimin me temën: Specifikat e prodhimit dhe problemet e qumështit. Kjo temë zgjoi kureshtjen e fermerëve, të cilët shprehen interesimin e tyre rreth përmirësimit të cilësisë së qumështit. Trajnimi u zhvillua në kuadër të projektit: Punësime në gjelbërim për një të ardhme më të mirë të rajonit ndërkufitar Kosovë-Mali i Zi.

Kontrolloni gjithashtu

Ka filluar ekzekutimi i pagesave për dëmet e shkaktuara nga fatkeqësitë natyrore, për periudhën: janar-qershor në Komunën e Rahovecit

Kryetari i komunës së Rahovecit Smajl Latifi, përmes llogarisë së tij në facebook ka njoftuar ...