KEK
Fillimi / Lajmet / Hoti: Suficiti i buxhetit të Prishtinës prej 23 milion eurove pasojë e përtacisë dhe mosdijes së udhëheqjes së saj
Avdullah Hoti

Hoti: Suficiti i buxhetit të Prishtinës prej 23 milion eurove pasojë e përtacisë dhe mosdijes së udhëheqjes së saj

Shefi i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti ka shkruar se suficiti i buxhetit të Prishtinës prej 23 milion eurove pasojë e përtacisë dhe mosdijes së udhëheqjes së saj. Prej tyre, 9.5 mil euro janë mjete që nuk janë shpenzuar që nga viti 2017, dhe 13.8 mil euro nga viti 2018. Sa parqe, rrugë e ndriqim do të ishin kryer me 23.3 mil euro? Sa shkolla do të ishin pajisur me kabinete për punë praktike për nxënës? Sa drunjë do të ishin mbjellë? Sa parkingje do të ishin ndërtuar?, ka shkruar në mes tjerash shefi i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike të Kosovës, Avdullah Hoti.

Kontrolloni gjithashtu

22 vjet nga rënia heroike e humanistit dhe mjekut të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Dr. Shpëtim Robaj

22 vjet nga rënia heroike e humanistit dhe mjekut të luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Dr. Shpëtim Robaj

Sot mbushen 22 vjet që kur mjeku dhe humanisti Shpëtim Robaj ra në luftë derisa ...