INDEP: Përmbyllja e projektit "Barometri i Rimëkëmbjes - për transparencë dhe llogaridhënie"

INDEP: Përmbyllja e projektit “Barometri i Rimëkëmbjes – për transparencë dhe llogaridhënie”

Instituti për Politika Zhvillimore (INDEP) ka mbajtur sot, 27 Korrik 2021, konferencën për medie me titull “Pasqyrë e zbatimit të Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike dhe mësimet e nxjerra”. Konferenca u mbajt nga z. Dardan Abazi, Drejtor i Programit dhe Hulumtues i Lartë dhe znj. Kaltrina Rexha, Asistente Hulumtuese/Koordinatore e Projektit nga INDEP. Gjatë kësaj konference, hulumtuesit shpalosën monitorimin 8 mujor që INDEP i ka bërë zbatimit të Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike, efekteve të tij por edhe ngecjeve që janë hasur në proces. Gjithashtu gjatë kësaj konference, janë shpalosur edhe rekomandimet për përpilimin e pakove të reja.

Gjatë konferencës, INDEP ka publikuar edhe punimin “Pasqyrë e zbatimit të Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike dhe mësimet e nxjerra” e cila është si rezultat i punës 8 mujore të monitorimit të Ligjit për Rimëkëmbje ekonomike dhe zbatimit të tij.

Për më shumë detaje, gjeni komunikatën e plotë të bashkëlidhur.

Për pyetje ose informata shtesë, kontaktoni në emailin zyrtar të INDEP-it: [email protected], ose në numrin tonë të telefonit: +383 38 224 886.

Kontrolloni gjithashtu

  Festivali i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më 21 korrik 2024

Festivalii i parë i Gastronomisë në Gjakovë, do të mbahet nga data 18 deri më …