Institucionet komunale të Deçanit kanë intervenuar në disa fshatra pas vërshimeve të fundit

Meqenëse gjatë këtyre ditëve ka pasur reshje të theksuara atmosferike, Kryetari i Komunës së Deçanit, z. Bashkim Ramosaj së bashku me Drejtorin për Mbrojtje Shpetim dhe Shërbime Publike, z. Izet Zenuni, bashkë me ekipin dhe njësit si me Shtabin Emergjencat në Komunë, Njësit e Zjarrfikësve, Kompaninë Higjiena, Hidrodrini, dhe Kompaninë Lika – Trade, kanë intervenuar në fshatin Baballoq, Carrabreg i Epërm, Lagjia e Deçanit, Sllup, Voksh, Pobergj, Irzniq, Strellc i Ulët dhe në rrugën Deçan – Plavë. Ka pasur dëme të shkaktuara në infrastrukturën rrugore, ekonomitë familjare dhe bizneset. Kërkohet nga qytetarët për çdo ankesë të drejtohen tek institucionet komunale.

Mund të jetë një imazh i pemë, rrugë dhe natyra

Kontrolloni gjithashtu

NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë aksion për pastrimin e trotuarit, heqjen e barishteve, krasitjen e drunjve

Sot në orët e hershme të mëngjesit punonjësit e NPL “Ambienti” në Ferizaj, kanë ndërmarrë …