mbpzhr 2018
kek
Airport Adem Jashari
MIT
Fillimi / Institucionet / “IPKO” DHURON PAJISJE PËR SEKTORIN E PEDIATRISË NË QKMF “ NËNË TEREZA” NË KLINË

“IPKO” DHURON PAJISJE PËR SEKTORIN E PEDIATRISË NË QKMF “ NËNË TEREZA” NË KLINË

Kompania e telefonisë mobile “ IPKO” ka dhuruar pajisje dhe mjete shëndetësore për sektorin e pediatrisë në QKMF “ Nënë Tereza” në Klinë. Kjo kompani ka përzgjedhur Klinën për këtë donacion si rezultat i bashkëpunimit të mirë në mes Komunës dhe “ IPKO”-s. Marrëveshjen për implementimin e këtij donacioni e kanë nënshkruar kryetari i Komunës së Klinës, Sokol Bashota dhe ai i Kompanisë “ IPKO”, Agron Kukaj. Ky donacion është i mirëseardhur për sektorin e pediatrisë për të ofruar shërbime sa më të mira për qytetarët.

Kontrolloni gjithashtu

U mbajt mbledhja e pestë e Komitetit për Komunitete në komunën e Rahovecit

Kryesuar nga Bajram Morina, kryesues i Komitetit për Komunitete në Komunën e Rahovecit është mbajtur ...