Airport Adem Jashari
MIT
kek
tv dielli
Fillimi / Institucionet / Janë përkujtuar Dëshmorët e Kombit Xhevat Sejfijaj, Sadri Vishaj dhe Shpejtim Bobi

Janë përkujtuar Dëshmorët e Kombit Xhevat Sejfijaj, Sadri Vishaj dhe Shpejtim Bobi

Më homazhe dhe vendosje të kurorave më lule në 21 vjetorin e rënies në Altarin e Lirisë janë përkujtuar Dëshmorët e Kombit Xhevat Sejfijaj, Sadri Vishaj dhe Shpejtim Bobi. Homazhe kanë bërë i pari i komunës së Deçanit Bashkim Ramosaj, nënkryetari Sami Cacaj, Kolonel Abdyl Mushkolaj, deputet, bashkëluftëtarë dhe familjarë të Dëshmorëve. Dëshmorët e Kombit Xhevat Sejfijaj nga Gllogjani , Sadri Vishaj nga Blegu dhe Shpejtim Bobi nga Lybeniqi, ranë në Altarin e lirisë 21 vite më parë më 11.09.1998 në trekëndëshin Kosovë- Shqipëri- Mal i Zi, duke bartë të plagosurit për shërim në Shqipëri.

Kontrolloni gjithashtu

Drejtori i DSHMS-së Samir Mustafa ka vizituar stafin e QKMF-ës në Rahovec, QMF- ës në Ratkoc dhe Krushë të Madhe

Drejtori i Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale në Rahovec, Samir Mustafa, gjatë ditës së ...