Limak Kosovo
Fillimi / Institucionet / Juniku organizon Diskutim Publik për Planin Zhvillimor Komunal 2019-2029

Juniku organizon Diskutim Publik për Planin Zhvillimor Komunal 2019-2029

Komuna e Junikut fton qytetarët e Komunës së Junikut, Bashkësitë Fetare, OJQ-të, Grupet e Interesit dhe të gjithë të interesuarit të bëhen pjesë e hartimit të Planit Zhvillimor Komunal 2019-2029, duke marrë pjesë në diskutimin publik me datë 03 Qershor 2020, me fillim në ora 11:00, në sallën e Asamblesë Komunale.

Impakti i dhënë me pjesëmarrjen në diskutim publik bënë që hartimi i PZHK-së dhe prioritetet e Komunës të jetë në harmoni me nevojat dhe kërkesat e komunitetit.

Kontrolloni gjithashtu

Piraj: “Është hapur një portë e madhe për prodhimet e mishit dhe qumështit nga Kosova drejt BE-së”

Në gazetën zyrtare të  Bashkimit Evropian është publikuar vendimi për përfshirjen e Kosovës në listën ...