akp deri me 1 prill
mbpzhr 2018
valamobile
Fillimi / Kultura / Jusuf Zenunaj: Molla e Kuqe
Jusuf Zenunaj

Jusuf Zenunaj: Molla e Kuqe

Këngë me lahutë,

këngë me çifteli,

mijëra rrëfime,

tregime e poezi

edhe pa të parë kurrë,

Oj Molla e Kuqe

ishin për ty !

E Molla e Verdhë

matanë Ibrit,

që u tha në pranverë ,

bisqe të reja

a thua do të nxjerrë ?!

7 gusht 2018

PRAPË KËRKOJNË RE

Nën hijen e huaj

kaluam vite e shekuj,

ag e terr me vdekjen

kudo përpjekur.

Ditës së ëndrruar

mbas lumenjesh gjaku,

iu gëzua fëmija,

lotët fshiu plaku.

Dielli i lirisë nisi të nxeh,

të vërbërit në mendje

prapë kërkojë re..!

2 gusht 2018

POLITIKA

Politika mashtrim i shkathët

të thotë se është ditë

edhe kur bën natë.

Me dinakëri

tërheq në valle

pleq e të rinj.

Si lumë nëntoksor

vrapon mbas pushtetit,

popullit ia ruan halat

peshqit ndalë për vete..

Kontrolloni gjithashtu

Ahmet Qeriqi

A.Q. Përpjekjet anakronike të sharlatanëve për zbulimin e një origjine të re dhe të një identiteti të ri të shqiptarëve

Në kohën e komunikimit masiv përmes internetit, në kohën e larjes dhe shpërlarjes së vlerave, ...