KEK
Fillimi / Lajmet / KDI: Është i domosdoshëm të ndërtohet koncenusus politik në Kosovës para takimit, në Uashington
KDI

KDI: Është i domosdoshëm të ndërtohet koncenusus politik në Kosovës para takimit, në Uashington

KDI ka vlerësuar se është i domosdoshëm që në Kosovë të ndërtohet koncenusus politik para se të shkohet në Uashington për dialog me Serbinë më 2 shtator. “Në kuadër të procesit të normalizimit, Kosova dhe Serbia janë duke zhvilluar takime të vazhdueshme të cilat kanë për synim arritjen e një marrëveshje gjithpërfshirëse, ligjërisht të obligueshme. Pavarësisht gatishmërisë dhe mbështetjes nga spektri politik për procesin përmbyllës të dialogut, mungesa e konsensusit politik lidhur me përfaqësimin e Kosovës në bisedime, po vazhdon ta karakterizojë pozicionin e saj negociues”.

Kontrolloni gjithashtu

Kryetari i Nisma-s, Fatmir Limaj, thotë se nuk ka ndonjë problem serioz në koalicionin aktual qeverisës

Kryetari i Nisma-s, Fatmir Limaj, thotë se nuk ka ndonjë problem serioz në koalicionin aktual qeverisës

Kryetari i Nisma Socialdemokrate, Fatmir Limaj, ka thënë se nuk ka ndonjë problem serioz në ...